Akupunktur kan hjælpe dig med både fysiske og psykiske lidelser

25 januar 2020
Emilie Jacobsen
Akupunktur kan hjælpe dig med både fysiske og psykiske lidelser

Lider du af fysiske sygdomme og lidelser, kan akupunktur hjælpe dig. Det samme kan det, hvis du lider af psykiske lidelser og skavanker. Faktisk kan det også være en hjælp, når du har et problem, hvor du ikke ved, om det er fysisk eller psykisk. Det kan for eksempel være, hvis du har svært ved at få børn. 

Derfor er det i alle tilfælde oplagt for dig, at du opsøger en akupunktør, hvis du har problemer, som almindelig lægevidenskab ikke kan hjælpe dig med. Akupunktur har på mange måder på uforklarlig vis hjulpet mennesker til at blive raske eller i hvert fald at få det bedre. 

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få akupunktur i Køge, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på acuangel.dk. Klinikken ligger godt nok i Herfølge, men det er meget tæt på, og der kan du virkelig få al den hjælp, som du har brug for. 

Det er Susanne Angel, der står bag klinikken. Hun er uddannet sygeplejerske, men har senere uddannet sig til akupunktør også. Det skyldes blandt andet, at hun ikke mener, at det er muligt at skille det fysiske og det psykiske. De hænger uløseligt sammen, og det, føler hun, bliver rigtig godt rummet i akupunkturen.

Første gang hun kommer, vil hun derfor spørge om en række spørgsmål, hvor du måske ikke nødvendigvis synes, at de har noget med din lidelse at gøre. Det hele handler dog om, at hun skal danne sig et billede af, hvordan din overordnede fysiske og psykiske tilstand er. 

Susanne Angel går meget op i, at akupunkturen ikke skal gøre ondt. Mange er bange for at blive stukket med nåle, men det behøver du ikke at være. Hun prøver at bruge så få nåle som muligt, typisk bruger hun ikke flere en ti per gang. Du behøver derfor ikke at være bange for, at du kommer til at ligne et pindsvin af nåle!

Flere Nyheder