Alkoholbehandling uden kemi med Minnesota kuren

04 januar 2019
Astrid Pedersen
Alkoholbehandling uden kemi med Minnesota kuren

Alkoholisme er et stigende problem i det moderne samfund – såvel i Danmark som i resten af især den vestlige verden. De færreste alkoholikere erkender selv, at der er et problem, førend de er kommet så langt ud i deres afhængighed, at misbruget kun kan afvikles med professionel hjælp.

Een ting er selve den fysiske afrusning og afgiftning – en anden ting er det store og møjsommelige arbejde, der ligger i selve afvænnings forløbet. Afvænning består nemlig ikke blot i at fjerne substansen fra den misbrugsramte, hvilket der desværre stadig er mange, der tror. Denne fejlagtige opfattelse af, hvad afvænning går ud på, foranlediger mange mennesker til at forsøge sig med behandlinger så som antabus. Antabus er et kemisk stof, som interagerer med alkohol, og som gør den misbrugsramte meget syg og dårlig, hvis han eller hun forsøger at drikke alkohol samtidig med at vedkommende er i gang med en kur.

Problemet er, at en inkarneret alkoholiker vil være endnu mere skræmt ved tanken om at skulle undvære rusen, end han eller hun er ved tanken om at skulle blive syg. Og derfor vil den misbrugsramte drikke på trods af antabusen – med voldsom sygdom til følge, hvilket yderligere belaster kroppen, og får den misbrugsramte til at føle sig som en endnu større fiasko.

Alkoholbehandling uden antabus på Behandlingscenter Stien

Hvis du leder efter et misbrugscenter, som benytter effektive og ikke medicinsk baserede metoder til alkoholbehandling, kan du tage et kig på Behandlingscenter Stien. Her finder du dygtige læger, terapeuter, behandlere og misbrugskonsulenter, som står klar til at hjælpe dig (eller dit familiemedlem) med effektiv afvænning og terapi. De metoder, som anvendes til alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien, baserer sig på den kendte metode Minnesota modellen, som gennem årtier har leveret positive og holdbare resultater inden for alkoholbehandling i Danmark og i resten af verden.

Du kan læse mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder