Alt i festartikler til din fejring – læs med her

27 august 2018
Astrid Pedersen
Alt i festartikler til din fejring - læs med her

Skal du holde fest for alle vennerne og familien – for eksempel i anledning af din fødselsdag, sølv- eller guldbryllup, en barnedåb, konfirmation eller studentergilde – så er det vigtigt at sørge for, at alt er klappet og klart til dagen. Der skal sendes invitationer ud, og arrangeres eventuel overnatning. Der skal reserveres festlokale, i fald du ikke har plads til de mange gæster derhjemme. Der skal bestilles catering, i fald du ikke selv har tid eller lyst til at kokkerere flere dage i forvejen til den store festivitas. Og sidst, men ikke mindst, skal lokalerne, i hvilke festlighederne skal afholdes, pyntes op, så man kan se, at der er fest.

Pynt og dekoration til festen – et absolut must

Du kan servere nok så lækker mad og holde nok så mange velforberedte taler – uden oppyntning kommer den helt generelle feststemning til at mangle sit vigtigste element. Dekoration af festlokaler er alfa og omega for den festlige og indbydende stemning, og dækker over at fra duge, service og bestik til balloner, guirlander, flagranker, konfetti, sangskjulere bordbuketter, bordkort og andet flitterstads, som skal hjælpe gæsterne til at komme i stemning. Hvis du for eksempel afholder en temafest – det kunne være en Halloween fest, en firserfest, en nytårs aften fejring eller en julefrokost med juletema – er det vigtigt, at lokalet er pyntet op med festartikler, som passer hertil.

Til Halloween festen kan du for eksempel dekorere borde og andre møbler med kunstigt spindelvæv, edderkopper, flagermus, afskårne kropsdele og anden dekoration fra gys & gru afdelingen. Eller du kan vælge at gå all in på nytårs festen med balloner med tekst (eller i form som tal, som angiver det nye årstal), sølvfarvet konfetti, sprudlende bordbomber, guirlander og serpentiner, farvestrålende sugerør samt hatte, truthorn og knallerter til alle gæsterne. Og hvad er en hyggelig havefest uden smukke lanterner, enten til levende eller elektriske lys eller stemningsfulde rispapirs lamper, som kan lyse selskabet op, når sommernatten begynder at sænke sig?

Kom i stemning med festartikler fra Ctiparty

Uanset hvilken fest, du skal holde, vil du nok foretrække at finde samtlige festartikler så billigt som muligt – og helst uden at skulle i alt for mange butikker for at købe ind til oppyntning af lokalerne. Hos CTIparty finder du et stort udvalg af festartikler til enhver lejlighed, og såvel udendørs som indendørs festligheder – og det til aldeles rimelige priser. Klik ind på https://www.ctiparty.dk/ og gå på opdagelse i den store og velassorterede webshop.

Flere Nyheder