Bedre læsning med lydbøger i høj kvalitet

15 maj 2019
Astrid Pedersen
Bedre læsning med lydbøger i høj kvalitet

Får du ikke læst alle de bøger, du egentlig gerne ville – enten fordi du er for træt, eller mangler tid? Så kan det være, at du skulle prøve med lydbøger.

Hvorfor skal jeg skifte til lydbøger?

Lydbøger kan fungere som et prima supplement til dine almindelige, analoge bøger, eller til dine e-bøger. Hvis du er for træt til at læse – for eksempel efter en lang arbejdsdag med øjnene klistret til en computer skærm – kan du bruge dine lydbøger som afslapning og udkobling. Lydbøger nu om stunder er som regel indlæst af dygtige skuespiller eller professionelle speakers, og lyden holder en langt bedre standard end fordums lydbøger indspillet på kassettebånd. Og så er det utroligt nemt at komme i besiddelse af lydbøger.

Med en smartphone eller en tablet ved hånden kan man via en app hente alle de bøger, som ligger på det store internet, hurtigt og sikkert – ikke som i gamle dage, hvor man kunne vente i uger eller måneder på, at den lydbog, man ønskede sig, kom hjem til biblioteket. Nutidens digitale lydbøger findes i et ganske ubegrænset oplag – og du kan få adgang til dem via eksempelvis et abonnement på Politikenbooks, som tilbyder et af Danmarks største og mest varierede udvalg af lydbøger på dansk. Med lydbøger fra Politikenbooks skal du blot læne dig tilbage, lukke øjnene, og døse hen til den behagelige fortællerstemme, som lader fortællingens plot og handling udfolde sig for dit indre blik.

Lydbøger fra Politikenbooks

Hvis du ønsker at prøve, hvordan det er at lytte til lydbøger, kan du med fordel tegne et abonnement på Politikenbooks. Så får du hurtig og nem adgang til et stort og omfattende univers af lydbøger på dansk og på andre sprog, indtalt af de dygtigste oplæsere, og i indspilninger, som holder en høj lydmæssig kvalitet. Kig ind på politikenbooks.dk og læs mere om lydbøger – og download den smarte app til din tablet eller din smartphone.

Flere Nyheder