Loading...
tandlæge

Besøg din tandlæge – det betaler sig i længden

Besøg din tandlæge - det betaler sig i længden

Er du træt af at se på de plettede bisser og den grimme gule rand, som danner sig langs tandkødets kant? Så kan du med fordel booke tid hos din lokale tandlæge til en tandrensning eller et tand eftersyn. Du ved jo nok, at du burde have gjort dette for meget længe siden – men som de fleste andre danskere har du nok et vognlæs gode undskyldninger for ikke for længst at have grebet knoglen og ringet til din tandlæge. Og så er det jo op ad bakke med din motivation.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge – hvad gør jeg?

Det ikke at have råd til at gå til tandlæge er måske den lammeste af alle de undskyldninger, der findes. Et tandlæge besøg, hvor du får renset eller efterset dine bisser, koster mindre end såvel en bytur som et besøg hos frisøren. Og det har de fleste sjovt nok råd til flere gange om året.

Der ud over skal det siges, at hvis du ikke prioriterer dette årlige – eller faktisk helst halv årlige – tandlæge besøg, kan det hurtigt komme til at koste dig rigtig dyrt. Går der betændelse i en tandrod, eller udvikler du parodontose, kan du nemlig risikere at skulle betale mange tusind kroner for behandling. Og så vil du ærgre dig over at du ikke ofrede et par basseører på forebyggende eftersyn og tandrensning.

Jeg har ikke tid til at gå til tandlæge

Dette er så den næst ringeste undskyldning for ikke at passe sine tandlæge besøg. For det første tager et eftersyn af tænder og tandkød med tilhørende rensning sjældent mere end en halv time. For det andet vil de fleste arbejdsgivere godtage tandlæge besøg som en gyldig årsag til fravær, og for det tredje har rigtig mange tandlæger fleksible åbnings tider – også uden for normal arbejdstid. Og så kan du spare tid ved at booke en tid til tandpleje i Vallensbækonline på milletand.dk