Boost din krop med sunde chiashots

20 november 2017
Christina A
Boost din krop med sunde chiashots

Start dagen med et sundt chiashot og få boostet din krop. Det lille brune chia-frø indeholder f.eks. omgega-3, kostfibre, protein og kalk, som øger styrker din krop og din hjerne samt forbygger hjertekarsygdomme, diabetes og kræft. Et chiashot er ganske enkelt at lave, når du anvender følgende opskrift:

2 tsk. chiafrø

2 dl vand

2 lime, økologiske (uden hvid hinde og skræl)

½ tsk. matchapulver

2 tsk. agavesirup

 

Få et sundere livsstil med chiashots

Et chiashot medvirker til en sundere livsstil, hvor du får mere energi i hverdagen, og du vil opleve, at du bliver mæt af få kalorier. Når du får lagt en ”sund bund” i maven fra morgenstunden, vil du få mindre lyst til søde sager i løbet af dagen. Det er hverken besværligt eller tidskrævende at lave chiashots, så du kan nemt nå at lave dem i din hverdag. Chiafrø og de øvrige ingredienser i opskriften kan købes i supermarkeder og helsekostbutikker landet over, og du finder eksempelvis gode tilbud i online webshops, hvor du kan bestille dine varer og nemt få dem leveret.

Foto: 241957111

Dæmper inflammation og er godt for tarmfloraen og hjertet

Når chia-frøene kommer i vand, svulmer de op, og den gelé, som kommer ud af det, er sundt for tarmfloraen. Det skyldes, at geléen virker som et præbiotika, der hjælper med, at dit tarmsystem fungerer optimalt, så kroppen kan optage den rigtige næring. Chia-frø virker anti-inflammatorisk, så hvis du har problemer med inflammation på grund af forkert kost, så vil et chiashot dæmpe inflammationen i kroppen. Indtagelse af chiashots sænker desuden dit blodtryk og forbedrer dit kolesteroltal, og på den måde kan du forebygge farlige livsstilssygdomme som hjerteproblemer eller kræft. Chiashots beskytter dig også imod at udvikle diabetes. Chiafrø er rige på både protein og kalk, hvilket er godt for dine muskler og knogler, så hvis du har en aktiv livsstil, hvor du dyrker sport, så er chiashot ganske enkelt ideelt for din krop.

 

Flere Nyheder