Buddha Bowl er et delikat og nemt måltid i hverdagen

20 november 2017
Christina A
Buddha Bowl er et delikat og nemt måltid i hverdagen

Vil du gerne spise et sundt og velsmagende måltid, så kan du let og hurtigt lave en Buddhabowl, som er en skål med forskellige retter og grønt, der kan sammensættes på utallige indbydende måder. En Buddha Bowl er nem mad i hverdagen, hvis du f.eks. kommer sent hjem og ikke orker at bruge lang tid på at tilberede et sundt måltid. Du anvender blot de forskellige typer af grønt, du har i køleskabet, og du kan tilføje protein i form af f.eks. æg eller kylling. Du kan drysse nødder ud over din Buddha Bowl eller lave en hurtig dressing, og så er du klar til at spise.

Mange fordele ved en Buddha Bowl

Fordelene ved en Buddha Bowl er mange. Du får et sundt og nærende måltid, og du kan anvende lige præcis de typer af grønt, du har i dit køleskab, og dermed undgå madspild. De forskellige grøntsager giver dig varierende smagsindtryk, og en Buddha Bowl er dejlig mættende. Skal du lave Buddha Bowls til hele familien, så er der mulighed for at tage individuelle hensyn, hvis der er en eller flere personer, som har en favoritgrøntsag, eller hvis der er en bestemt slags grøntsag, man ikke bryder sig om. Der er masser af muligheder for at variere din Buddha Bowl, og dermed kan du spise en Buddha Bowl flere gange om ugen uden at blive træt af den. En Buddha Bowl er en rigtig god måde at sikre, at du får tilstrækkeligt med grønt i hverdagen, så du kan holde en sund vægt og livsstil.  

Foto: 667241104

Forslag til en lækker Buddha Bowl

Du kan f.eks. begynde med at komme finsnittet rødkål, grønkål eller spidskål i din Buddhabowl. Anvend også bladgrønt som f.eks. babyspinat, forskellige salater eller rucola. Vil du gerne have protein i din Buddha Bowl kan du f.eks. komme æg eller kyllingestykker i. Det er også lækkert at drysse nødder, tørret frugt eller bær ud over din Buddha Bowl. Dertil kan du lave forskellige gode dressinger, pesto eller humus alt efter din smag. Velbekomme!

Flere Nyheder