Derfor skal man sikre og aflåse ens apotek om natten!

06 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Døgnåbne apoteker har formentlig ikke dette problem, og ellers kan man hyre vagter, hvis man har til huse i et belastet område.

Mange mennesker har også et pillepas nu om dage, hvorfor de blandt andet kan have et pillepas i Lyngby, så de kan bevise, at medicinen er til dem selv, så de ikke henter for andre eller får lusket sig til at få mere, end hvad de har behov for.

Så er der – desværre – de patienter, der er gode til at aflure medicin af deres læge, så de kan få det på recept, som de egentlig ikke har brug for, men som de er blevet afhængige af.

Så hvor fordelagtigt det end er med et apotek, og hvor hurtigt man kan få ens medicin nu om dage, så er det også et udsat område, der ligger inde med mange præparater, som mange andre gerne vil have fingre i, som de ikke burde.

Lås og sikr dit apotek, når der ikke er åbent

Således ligger mange apoteker inde med medicin, som narkomaner og andre udsatte gerne vil have fat, og måske vil pusherne endda gå langt for selv at få fat i det eller hyre nogle til at bryde ind i et apotek, så de kan få fat i det.

For det kan sælges godt på det sorte marked, og det er jo en nem måde at anskaffe det på, så man ikke skal smugle det over landegrænser.

Derfor skal de danske apoteker gøre deres for, at man ikke så let har adgang til de præparater, specielt når der ikke er åbent.

Det er ofte om natten, at indbrudstyve vil gøre deres for at komme ind på domicilet, så de kan stjæle medicin fra stedet.

Så som apoteksejer bør man gå langt for at sikre, at der er låst godt af om natten og godt med overvågning af den ene eller anden slags.

Flere Nyheder