Dette skal du vide om Reiki healing

31 maj 2021
Cecilie Mortensen

Har du et ønske om at kunne mestre den kunst, det er at heale? Så kan du nok ikke undgå at støde på Reiki healing, som er en af de måder, der kan arbejdes på. Lad os derfor også dykke mere ned i, hvad du skal vide om netop denne form for healing. 

Værd at vide om Reiki healing

Alle kan lære Reiki healing 

Noget af det første du skal vide om Reiki healing er, at healingen kan læres af alle. Du har nemlig en medfødt evne til at kunne heale alt fra mennesker, dyr, planter m.m., og denne evne aktiveres, når du får hjælp, f.eks. fra en Reiki mester. 

En enkel form for healing 

Med Reiki healing arbejdes der med håndspålæggelse, og det er derfor både en enkel og ikke mindst naturlig form for healing, der arbejdes med.

Reiki healing er med til at genoprette balancen 

Det særlige ved Reiki healing er, at der arbejdes med at helbrede ubalancer. Tanken er nemlig, at ubalancer er med til at skabe de udfordringer, som folk kommer ind med.  

Lær Reiki healing på et kursus 

Hvis du tænker, at du selv gerne vil kaste dig over Reiki healing, så findes der en række forskellige kurser, du kan tage på. Her det nemlig muligt, at du kan guides i denne form for healing og du kan samtidig lære de forskellige håndstillinger, der bruges for at genoprette balancen i kroppen igen. 

Det gode ved at lære reiki er også, at du løbende kan avancere til forskellige niveauer. Det betyder også, at du kan blive styrket i din evne til at heale, efterhånden som du kommer gennem forskellige kurser. 

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Reiki healing og de kurser du kan komme på, så kan du læse mere her: http://christo.dk/om-healing-2/om-reiki-healing/.

Flere Nyheder