En god aften i byen

25 januar 2020
Mette Nielsen
En god aften i byen

En god aften i byen er for mange lige med en tur forbi et traditionelt værtshus, hvor stemningen er i top og humøret højt hos de fleste, og sådan er det også, når du går i byen i København.

Glade mennesker, gode grin og et glas eller to er noget de fleste forbinder med en tur i byen. For os danskere er værtshuse noget helt specielt, der på mange måder skiller sig ud fra de barer, man kan finde i udlandet. For et dansk værtshus oser af hygge og nærvær, og det gør altid et besøg til noget særligt.

Der findes stadig en del værtshus rundt om i landet, og især i København finder du en del af de mere traditionelle slags, hvor du kan være sikker på at gå ind i en verden for sig, når du træder ind gennem døren.


Fyldt med gode timer
Er du tilfældigvis på rundtur i København og leder efter et godt sted at bruge et par timer, så snyd ikke dig selv for et besøg på Amagerport Vinstue. Her er der altid højt humør og god stemning.

Noget af det særlige ved at besøge et dansk værtshus er, at der altid er en eller to at falde i snak med, hvis du har lyst til det. Du kan også nyde et glas alene, eller gå derind i samlet flok med gode venner og få en skøn eftermiddag, aften eller nat. Du kan de fleste steder vælge mellem et stort sortiment af alkoholiske drikke og på den måde få tilfredsstillet præcis det ønske, du har den dag.

Men pas på! Måske starter i jeres bytur på værtshuset og har det så rart, at I aldrig kommer videre. Det er en af farerne ved at vælge et klassisk værtshus. Der er simpelthen så rart at være, at det kan være svært at komme derfra igen. 

Flere Nyheder