Er du en naturlig healer?

03 februar 2021
Lykke Holzmann Søby

Du behøver ikke at være læge, sygeplejerske eller dyrlæge for at være healer. Hvis du føler dig tiltrukket af helbredelse af en enhver art, kan du være en energihealer – en person der er i stand til at flytte energi til kollektivt større gavn. 

Du har oplevet og overlevet trauma

I indianske kulturer vidste landsbyen, hvem shamanen var, fordi han eller hun blev ramt af lyn og overlevede. I moderne kultur bliver du måske ikke bogstaveligt talt ramt af lyn, men du har muligvis overlevet noget andet. Du har måske oplevet misbrug i barndommen, seksuel vold, en nærdødsoplevelse eller et andet traume, der satte dig på helbredelsesstien.

Du er en introvert

Healere er flerdimensionelle væsener, der danser mellem de synlige og usetes verdener. Hvis du er en healer, kan du have svært ved at navigere i 3D-riger af denne dimension, hvilket kan få dig til at trække dig tilbage, så du kan besøge bevidsthedens riger, hvor du føler dig mest hjemme. Især efter perioder med masser af social interaktion har du brug for tid til at hvile, genoplade og tænde igen.

Du føler dig mest hjemme i naturen

Du kan mærke, at du er mest indstillet, når du er omgivet af den naturlige verden. Det er fordi du tjener som oversætter mellem bjergene, havene, floderne, dyrene og menneskerne.

Du er meget følsom

Du kan føle ting andre ikke føler, se ting andre ikke ser, høre ting andre ikke hører, lugte ting andre ikke lugter og mærke ting andre ikke fornemmer. Dette kan gøre det svært for dig at være ude i offentligheden, hvor du måske føler en overstimulering af dine sanser. Hvis du legemliggør den helbredende arketype, er du sandsynligvis den slags person, som andre måske føler er “for følsomme.” Men denne følsomhed er en velsignelse.

Vil du vide mere om dine egne evner eller tilegne dig nye kan du tage på Healing Kurser i Esbjerg.

Flere Nyheder