Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge i Århus

02 oktober 2019
Astrid Pedersen
Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge i Århus

Er du – i lighed med rigtig mange andre danskere over 18 år – håbløst bagud med dine tandlæge besøg? Kommer du så langt fra af sted til tandlægen en eller to gange om året, som det ellers anbefales? Og bliver du ved med at udskyde dine tandlæge besøg i det uendelige? Så bør du se at komme i gang med at booke tid til en aftale – også selv om du føler, at dine tænder ikke fejler noget. Når tandpinen først melder sig, er det nemlig efter al sandsynlighed for sent.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne på Stjernepladsen?

Når du står for at skulle vælge den tandlæge, som skal forestå tandrensninger, tandeftersyn og andre procedurer på dine tænder de næste mange år fremover, er det vigtigt, at du går efter en klinik med erfaring og overskud. Er du bosat i Århus eller allernærmeste omegn, kan det anbefales, at du tjekker Tandlægerne på Stjernepladsen.

Tandlægerne på Stjernepladsen er en klinik med flere år på bagen og en god central placering i Århus. Her finder du udelukkende kompetent personale, lige fra de veluddannede og erfarne tandlæger og tandplejere til de dygtige klinik assistenter. Du er med Tandlægerne på Stjernepladsen sikker på at få en professionel og kyndig service, uanset hvilken type behandling, dine tænder eller dit tandkød kræver. Når du vælger Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlæge klinik, kan du roligt regne med, at dine tænder er i gode og trygge hænder.

Tandlægerne på Stjernepladsen har online tidsbestilling på deres website, hvilket gør det utroligt nemt for dig at booke tid til en aftale med din tandlæge. Og med lange, fleksible åbningstider vil det altid være muligt for dig at finde en tid, som passer ind i dit skema.

Du kan læse mere, og kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen, på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder