Få den bedste thai massage i sydjylland

11 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af din stive krop, dine ømme muskler og dine immobile led? Så er det en god idé at opsøge en dygtig massør som kan hjælpe dig med at stimulere dine muskler og styrke din krops naturlige cirkulation. Og til det formål kan du med stor forel vælge en massør som mestrer thai massage.

Hvorfor skal jeg vælge en thai massage?

Thai massage er for dig som ikke synes du får nok ud af en traditionel massage som for eksempel en klassisk fysiurgisk massage. Det kan også være at denne type massage virker for hårdhændet for dig, hvis du eksempelvis har en inflammatorisk sygdom som gør dig ekstra ømskindet.

En thai massage bygger nemlig ikke på samme type strøg og tryk som den vesterlandske massage form. I stedet får du en mere dynamisk massage hvor din egen krop er meget mere i spil.

image

Mange massører og klienter beskriver thai massage som en form for mellemting mellem yoga og massage. Din thai massør vil bruge sin egen krop og dennes vægt til at manipulere dine muskler og led gennem bøjninger i stræk som har til formål at afspænde kroppen.

Du vil finde thai massage særdeles effektivt hvis du er typen som har tendens til stive og immobile led, og samtidig har en tilbøjelighed til at opbygge spændinger og ømhed i musklerne. Og lider du af skader eller skavanker kan en thai massage tilpasses så at den matcher di krops behov og disposition.

Hvor kan jeg få en god thai massage i Vejen?

Hvis du er bosat i Kolding, Vejen eller nærmeste omegn kan du med fordel kontakte den dygtige massør Tik Sara fra Tik Saras Massage. Tik Saras Massage tilbyder thai massage, sports massage og cupping massage i top kvalitet. Klik ind på tiksarasmassage.dk og bestil tid til thai massage.

Flere Nyheder