Få din krop i balance med effektiv akupunkturbehandling

08 november 2019
Anne-Mette Hansen
Få din krop i balance med effektiv akupunkturbehandling

Døjer du med ubalance i hverdagen? Det kan være alt fra ondt i ryggen, lænden eller nakken til migræne, spændingshovedpiner eller andre smertetilstande. Akupunktur kan være med til at mindske disse smerter og samtidig give dig mere overskud og energi i hverdagen. 

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en kinesisk, alternativ behandlingsmetode. Det er en del af TCM (Traditionel Kinesisk Medicin). Det går ud på, at nåle prikkes let ind i bestemte akupunktur punkter på kroppen. Dette er en afbalancerende behandling, der behandler hele mennesket/kroppen og ikke bare et bestemt symptom. Denne behandling kan derfor være god måde mange forskellige tilstande i kroppen. 

Hvad kan akupunktur hjælpe mod?

Akupunktur bruges i dag som en slags smertebehandling mod et væld af forskellige smertetilstande og sygdomme i kroppen. Det kan være:

– Ryg-, nakke-, lændesmerter

– Spændingshovedpiner

– Migræne

– Bi- og kæbehulebetændelse

– Blodtryk

– Diabetes

– og meget andet

Det er meget individuelt, om du har nogen effekt af akupunktur. Det er ikke alle, der føler, at det virker på netop deres problem. Mens andre føler, at det virker meget effektivt på deres smertetilstande og sygdomme. 

Hvem tilbyder akupunktur i Herning?

Hos Rygcenter Midtvest i Herning kan du få udført akupunktur. Klinikken er en kiropraktisk klinik, så du kan vælge at få din akupunktur som en del af din behandling af ryggen. Ofte kan det nemlig være en god idé at supplere flere slags behandlinger for at afhjælpe dit problem. 

Centeret i Herning har et hold af dygtige og veluddannede personer. Du kan derfor roligt føle dig i trygge hænder, når du tager til behandling i Herning. 

Udover akupunktur tilbyder centeret også kiropraktiske behandlinger, fysioterapi, massage, zoneterapi og genoptræning. Det er derfor det hele rette sted, for dig der døjer med forskellige ubalancer eller smerter i kroppen. 

Du kan læse meget mere om Rygcenter Midtvest på deres hjemmeside, hvor du også kan finde en oversigt over behandlinger og priser: https://www.rygcentermidtvest.dk/akupunktur-herning

Flere Nyheder