Få en ernæringsterapeut til at lægge en madplan for dig

22 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Som bekendt skulle man blive, hvad man spiser, og det er nok også lidt om det, selvom man ikke direkte bliver forvandlet til det, som man indtager.

Men de fleste af os kan nok godt mærke forskel på, om vi spiser friske frugter, eller om vi indtager noget junkfood: Kroppen belønner os efter, hvad vi har givet den.

Der er næring i meget mad, men mange moderne fødevarer er også fyldt med skadelige substanser og kunstige tilsætningsstoffer, der ikke er gode for os, og som egentlig mest af alt er med til at gøre, at vi bliver afhængige af det.

Men hvis man er vokset op med den slags, så ved man måske ikke bedre og spiser bare det, som man lige føler for.

Det er ikke godt, og derfor kan der være brug for en ernæringsterapeut i århus, der kan hjælpe en med at se på, hvordan man eventuelt kan lægge ens kostplan om.

Ernæringsterapeuten hjælper dig på rette vej

Maden har stor indvirkning på, hvordan vi føler og har det, og derfor skal man tænke over, hvad man spiser, og at man spiser varieret.

Det er ikke alle mennesker, der har fået den lærdom ind, da de var små, så man kan få hjælp her til, hvordan man sørger for at få det ind i kroppen, som man har brug for.

Det er jo nødvendig viden at lære videre til sine børn, så man bør derfor være et godt eksempel for dem.

Dog møder man også mange mennesker, der kommer med mange undskyldninger for, hvorfor det ikke kan lade sig gøre i en travl hverdag, hvorfor man er nødt til at se nærmere på den specifikke sag, hvordan man kan gøre det led at få den mad, næring og så videre, som det er nødvendigt at få.

Når først man har vænnet sig til den slags, så vil man ikke ændre sig retur!

Flere Nyheder