Få én på opleveren på Randers MadFestival

20 december 2017
Camilla Skøtt
Få én på opleveren på Randers MadFestival

Udsøgte specialiteter, lækre delikatesser, lokal honning og hjemmelavede spegepølser. For ikke at nævne øl, vin og snaps fra små producenter. Alt det og meget mere kan du opleve på Randers MadFestival, der løber af stablen hvert år i september.

 

Lagerfoto-id: 459129499

 

Arrangementet er en del af det officielle program for Gastronomisk Region, hvor Aarhus og Region Midtjylland er udnævnt til gentænke god mad. Fokus ligger i særlig grad på lokale producenter, så både turister og indbyggere i regionen kan få et større indblik i områdets egne råvarer.

Oplev det bedste fra regionen

Når du træder ind ad døren til Romalt Aktivitetshal, hvor madfestivalen løber af stablen, så mødes du af et væld af boder, der står klar til at vise dig det allerbedste fra deres hylder. De deler ud af smagsprøver, rådgiver i brugen af forskellige råvarer og kommer med ny, spændende inspiration til både hverdags- og festmad.

Udover smagsprøver på udsøgte delikatesser, kan du købe varer med hjem, som du ikke falder over i dit foretrukne supermarked. Så kan du fortsat forkæle smagsløgene, når du kommer hjem.

Få inspiration fra gastronomiens verden

Udover besøget hos de mange lækre boder, så byder Randers MadFestival på en række gratis foredrag og indslag fra gastronomiens verden. Her kan du få inspiration til fremtidens mad eller blive bedre til at undgå madspild, ligesom du kan møde de folk, der arbejder med mad til dagligt. 

Tag din partner under armen, hent din mor eller tag afsted med en god ven – eller hvorfor ikke tage hele familien med? Madfestivalen er for både børn og voksne, og store som små vil få en oplevelse udover det sædvanlige, når hallen slår dørene op. Billetterne kan købes ved indgangen til den nette sum af 45 kr., mens børn under 14 år er gratis ifølge med en voksen. Vil du spare penge, kan du købe din billet på nettet i stedet og på den måde nøjes med at slippe 30 kr. for den.

Flere Nyheder