Få hjælp hos autoriseret psykolog når livet gør ondt

29 september 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp hos autoriseret psykolog når livet gør ondt

Alle mennesker gennemlever på et tidspunkt i løbet af deres tilværelse svære perioder og kriser. Det kan være rigtig vanskeligt at komme igennem disse, og samtidig opretholde en hverdag, hvor job, familie, venner og andre forpligtelser samtidig fylder. Dette kan slide meget på såvel selvværdet som på de menneskelige ressourcer. Man kan komme til at føle, at man hænger fast i gamle mønstre, og ikke kan bryde den onde cirkel. Og her kan det være en rigtig god idé at få hjælp fra professionelt hold – for eksempel i form af en række psykolog sessioner.

Få professionel og menneskelig psykolog behandling hos autoriseret psykolog Mette Herslund

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren autoriseret psykolog i nærheden af Vejby, bør du tage et kig på Mette Herslunds hjemmeside. Her kan du læse mere om en kompetent psykolog, som gennem hele sit liv har interesseret sig indgående for det menneskelige sind.

Et af Mette Herslunds primære fokus områder er forbindelsen mellem personlig udvikling og mental trivsel, og hvorledes man som terapeut skaber og faciliterer de optimale betingelser for denne udvikling. Hos autoriseret psykolog Mette Herslund er du sikker på at få en yderst professionel og på samme tid menneskelig og empatisk behandling, som tager udgangspunkt i dine oplevelser og i din unikke livsverden. Uanset om du søger behandling mod stress og udbrændthed, om du døjer med depression eller angst, eller om du har vanskeligt ved at komme ud på den anden side af en personlig eller en eksistentiel krise, vil autoriseret psykolog Mette Herslund kunne hjælpe dig i processen.

Mette Herslund arbejder helhedsorienteret med det enkelte menneskes individuelle og unikke personligheds træk, og søger der igennem at hjælpe dig med at udvikle de redskaber og værktøjer, som du skal bruge for at skabe din egen tilværelse og erstatte forældede og forfejlede forestillinger med mere formålstjenlige.

Du kan læse meget mere om Mette Herslund og hendes psykolog praksis på psykologmetteherslund.dk 

Flere Nyheder