Loading...
psykolog

Få hjælp hos en psykolog når familielivet ramler

Alle familier oplever fra tid til anden gnidninger – og når det rigtig slår gnister, kan det være svært for selv den mest stabile familie ikke at blive lettere rystet i sin grundvold. Dette er ganske naturligt og normalt, når flere forskellige individer skal leve tæt sammen som en familie.

Men for nogle familier er der tale om en mere eller mindre permanent tilstand af mangel på balance og harmoni. Dette kan virke forstyrrende på de mindste medlemmer, som har brug for en vis tryghed og stabilitet under opvæksten. Hører din familie til sidst nævnt type, kan du overveje at opsøge en psykolog.

Hvor kan jeg få den bedste psykologhjælp i Odense?

Hvis du leder efter en autoriseret psykolog i Odense, som kan hjælpe dig og din familie til en mere harmonisk daglig dag, kan du med fordel kontakte Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann har igennem mange år arbejdet med udredning og behandling af familie relaterede problemer, som hidrører fra såvel vanskeligheder hos enkelte familiemedlemmer som fra uhensigtsmæssige dynamikker opstået internt i familien.

Når du vælger at bruge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann som din psykolog i Odense, får du ikke blot en venlig og professionel behandling. Su får også en professionel vurdering af din families situation, baseret på mange års dybdegående erfaring og uddannelse, og den mest kvalificerede rådgivning i forhold til behandling.

Jens Henrik Thormann bestræber sig på at levere helheds orienterede løsninger til samspils ramte familier og til familier som lider under et enkelt medlems særlige behov for opmærksomhed. Du kan være sikker på, at familien vil få det bedre med hjælp fra Jens Henrik Thormann.

Hvis du vil vide mere om Jens Henrik Thormanns erfaring og meritter, og blive klogere på hvorledes din psykolog i Odense kan hjælp din familie, kan du klikke ind på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk og læse mere.