Loading...
Røntgenundersøgelse

Få hurtigt tid til en røntgenundersøgelse

Få hurtigt tid til en røntgenundersøgelse

Har du vrikket om på foden, forstrakt en skulder eller mistanke om at der er sket noget med dit knæ? Så er det ikke sikkert, at skaden kan ses med det blotte øje.

Din læge kan muligvis konstatere, om led eller muskler føles ømme ved berøring, om huden er misfarvet, eller om der er hævelser eller begrænsninger i mobiliteten omkring skaden. Men der skal en røntgen eller ultralyds undersøgelse til for at fastslå, om der er tale om en fraktur eller en forstuvning, eller måske en skade på en muskel eller på et ligament som for eksempel en fibersprængning eller en menisken skade.

Derfor vil din læge højst sandsynligt udstyre dig med en henvisning til en røntgen klinik, hvorefter du selv kan vælge, hvilken klinik du vil benytte.

Få røntgenundersøgelse med kort ventetid i København

Er du bosiddende i Region Hovedstaden, kan du for eksempel vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Røntgenklinikken Nørrevold er en centralt beliggende røntgen klinik med ultra kort ventetid. Du kan for eksempel komme til samme dag, hvis det drejer sig om en enkeltstående røntgen eller ultralyds undersøgelse.

Skal du have foretaget en mere omfattende undersøgelse, skal du måske vente et par dage – og skal du have foretaget en mammografi, kan du højst risikere at komme til at vente i fire uger.

Hvorfor skal jeg vælge Røntgenklinikken Nørrevold?

Ud over de åbenlyse fordele så som kort ventetid og en central placering ved Nørreport Station, er der mange forhold der taler for at vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Den efterhånden vel etablerede special læge praksis er drevet af erfarne overlæger, og dertil befolket af dygtige og kompetente sygeplejersker og radiologer med speciale inden for røntgen eller ultralyds undersøgelse. Klinikken benytter sig udelukkende af det mest moderne udstyr til røntgen eller ultralyds undersøgelse, og er altid obs på de nyeste metoder.

Læs mere, og book din røntgenundersøgelse, på noerrevold.dk