Få hyggelige og afslappende stunder med lydbøger

07 marts 2019
Anne-Mette Hansen
Få hyggelige og afslappende stunder med lydbøger

Savner du lidt ro og fred i hverdagen? Plejer du at læse bøger om aftenen? Men bliver du afbrudt og kan du ikke koncentrere dig om din bog? Der er råd for dette. Start med at sætte dig til rette i din mest hyggelig hjørne eller på den bedste plads i sofaen, nyd en varm kop te og pak dig ind i dit bløde tæppe. Nu er du klar! Til at tage en pause fra hverdagen og lytte til en lydbog. 

Hvorfor skal du slappe af med lydbøger?

Det er noget helt andet end at læse. Når du lytter til lydbøger kan du:

– Hvile dine øjne og slappe af i kroppen. Med lydbøger slipper du dermed for at sidde fast i en dum stilling, som du nogle gang ender i, når du læser bøger. 

– Lukke dig lidt væk fra omverdenen. Med fortællingen i ørerne kan du ikke høre larm fra køkkenet eller resten af hjemmet, hvor familien er i gang med alt muligt andet. Du kan være helt fordybet i fortællingen.

– Lytte til en fortælling uden at skulle koncentrere dig alt for meget. Når du selv læser en bog, kan det være svært at komme videre på siderne, hvis du er træt, generelt har koncentrationsbesvær eller hvis du er ordblind. 

Hvordan køber du lydbøger?

Har du valgt at ligge læsebrillen fra dig og i stedet nyde en behagelig oplæsning af dine yndlingsbog? På Politiken Books kan du finde et stort udvalg af spændende lydbøger. Der er både romantiske romaner til de rare og hyggelige stunder og spændende krimihistorier til de dramatiske aftener i din yndlings lænestol. Udforsk hele udvalget, og følg nedenstående trin:

1. Find din mobil eller tablet frem.

2. Besøg Politiken Books lydbøger

3. Download din foretrukne bog i MP3 format.

4. Lyt til dragende fortællinger fra spændende lydbøger. 

Flere Nyheder