Få slagtet din dyr på lokalt slagteri
Leder du efter et moderne lokalt slagteri i nordsjælland, som kan hjælpe med slagtning og udskæring af grise, køer og lam? Så kan du med fordel tjekke Kosakgårdens Slagteri.
De bedste udskæringer af kreaturer, lam og svin
Når du vælger Kosakgårdens Slagteri som dit slagteri, er du sikker på de bedste og fineste udskæringer af kødet, uanset om du kommer som privat person eller ønsker at sælge kødet i din gårdbutik.
For kreaturer gælder det, at du kan vælge mellem de følgende klassiske udskæringer Osso Buco, klump, lårtunge, inderlår, yderlår, tykstegs filet, mørbrad, tyndsteg, culotte og cuvette, højreb, tykkam, bryst, tværreb, suppeben og hakket kød, eller mere grill venlige udskæringer, som også inkluderer bovsteak og short ribs.
Ved partering af grise får du hoved, indmad, bov til fars, nakkesteg og mørbrad, hele skanke, 2 kamstege, op til otte koteletter, stege flæsk / bryst flæsk, ribbensteg, slag til rullesteg eller rullepølse, inderlår, klump, skinkesteg, stegeben og kogeben, svær og dobbelt hakket kød. Du kan tilvælge detail udskæring, som er som oven for stående, inkluderet ridsede stege samt schnitzler, skinke culotte, filet mignon og stegeflæsk i skiver. Og så kan du vælge at få vakuum pakket dine udskæringer.
For lams vedkommende gælder, at du kan vælge mellem en grov partering, som inkluderer udskæringerne køller, bove, flækket hals, bryst, halv ryg i koteletter og indmad, og så en detail partering, hvor køllerne er udbenede, ryggen er skåret ud til koteletter, og bryst og hals er hakket.
Du kan således nærmest frit vælge, hvorledes du ønsker dit dyr udskåret. De dygtige slagtere hos Kosakgårdens Slagteri er lydhøre over for dine ønsker, og hjælper dig gerne med at vælge typen af udskæring. Driver du en gårdbutik, hjælper Kosakgårdens Slagteri også gerne med vakuum pakning af dine varer samt vejning og pris- og dato mærkning.
Du kan læse mere om Kosakgårdens Slagteri på kosakgaarden.dk