Find din nye tandlæge i Århus

02 februar 2020
Astrid Pedersen

Når du flytter til en ny egn, vil du typisk som noget af det første få tilbudt en ny praktiserende læge. Anderledes forholder det sig med tandlægen. Her skal du selv gøre en aktiv indsats for at skaffe en behandler, som kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og raske.

Det er nemlig vigtigt med jævne mellemrum at besøge sin tandlæge. Dette har mange mennesker en tendens til at overse. Og det er synd, når man tænker på hvor mange sygdomme og lidelser, man kan spare sig selv for ved et eller to årlige tandlæge besøg.

Findes der en centralt placeret tandlæge i århus?

Har du for nylig bosat dig i Smilets By, og er du interesseret i at bevare dit eget smil intakt livet igennem, kan du med fordel opsøge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er blandt de ældste og mest vel renommerede tandlæger i Århus, og har gennem mange årtier resideret centralt på Stjernepladsen tæt på Randersvej.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du udelukkende dygtige og veluddannede medarbejdere. Fra tandlæger over tandplejere til klinik assistenter og praktikanter brænder alle for faget, og bestræber sig på at give dig den mest behagelige og smertefri oplevelse.

En behandling hos Tandlægerne på Stjernepladsen er således præget af lige dele professionalisme og personlig omsorg – og du kan være 100% sikker på, at de kompetente behandlere ved præcis hvad de foretager sig. Det er nemlig særdeles vigtigt for Tandlægerne på Stjernepladsen altid at være up to date med de nyeste teknikker og metoder, hvorfor samtlige behandlere løbende opdateret gennem kurser og efteruddannelse. Og så er klinikken naturligvis udstyret med det seneste nye inden for udstyr til såvel behandling som til undersøgelse og diagnostik.

Du kan altid kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen for en aftale om en tid til behandling via hjemmesiden stjerneklinik.dk

Flere Nyheder