Find din psykolog på Frederiksberg

05 september 2022
admin

editorial

Føler du at du sidder fast et sted i dit liv hvor du absolut ikke føler dig godt tilpas – men står dine egne hæmninger i vejen for at du kan komme videre? Så bør du overveje at søge hjælp hos en psykolog.

Hvad sker der i forbindelse med et psykolog besøg?

Når du opsøger en psykolog vil du i forbindelse med dit første besøg blive tilbudt en stille og rolig samtale, hvor du får mulighed for at fortælle psykologen om hvad det er der nager dig.

Det er vigtigt at du er ærlig over for psykologen, som så til gengæld er lydhør og åben over for dine problemstillinger. På den måde får du det optimale udbytte af din psykolog behandling. Og du behøver ikke at være bange for at psykologen dømmer dig.

psykolog frederiksberg

Hvad kan jeg opnå ved at gå til psykolog?

Der kan være mange gode grunde til at opsøge en psykolog. Afhængig af hvad du ønsker at opnå, vil gevinsten ved at gå til psykolog variere i type og karakter.

Nogle mennesker bruger en psykolog behandling som et led i en selvudviklings proces. Her fungerer psykologen primært som coach eller sparring partner på vejen mod målet. Dette kan for eksempel være et højere selvværd, eller en bedre evne til at udleve sit fulde potentiale.

Der er også mange mennesker som med hjælp fra en psykolog kan komme igennem et svært sorg forløb. Og så kan du selvfølgelig altid få hjælp hos en psykolog hvis du døjer med en mental lidelse som for eksempel generaliseret angst, depression eller social fobi.

Hvis du overvejer at søge psykologhjælp, skal du sørge for at lave din research og vælge en psykolog, som du føler dig tryg ved. Tillid er afgørende i denne type forhold. Vær ikke bange for at stille spørgsmål og få mere information om, hvad du kan forvente af psykologisk behandling. Husk, at der er ingen skam i at søge hjælp – det er et tegn på styrke!

Flere Nyheder