Loading...
slagteri

Find et slagteri tæt på dig

Find et slagteri tæt på dig

Det er vigtigt at finde det rette slagteri, hvis du har dyr, du gerne vil have slagtet, så du trygt kan overlade processen til andre og vide, at det bliver gjort under helt rette forhold.

Du går sandsynligvis op i dyrs trivsel og søger derfor efter et godt slagteri, hvor du kan få slagtet en eller flere gange, og det kan være svært at finde det helt rette sted til formålet – for det skal være et anerkendt slagteri med styr på sagerne, tænker du. Heldigvis findes der gode slagterier i landet, hvor du kan være sikker på, at tingene bliver gjort efter forskrifterne. 

Når du skal have slagtet et eller flere dyr, så er det vigtigt, at du finder et slagteri, hvor forholdene er i orden, og du føler, du kan stole på de mennesker, der har med dyrene at gøre. Det skal gå ordentligt for sig, og det har du som ejer af dyrene et ansvar for at tage på dig. Her kan det betale sig at lave god research omkring det slagteri, du vælger at aflevere dine dyr til, og det er helt i orden at forholde sig kritisk til tingenes tilstand. Du skal ikke bare vælge for at vælge, men tage aktiv stilling til det slagteri, du vælger. 


Slagtedage og udskæringer
Skal du have slagtet svin, lam, kvæg eller vildt nær Nordsjælland, så behøver du ikke lede længe efter det rette sted, hvor tingene er i orden og kvaliteten i top.

Hos Kosakgårdens Slagteri er der styr på tingene, og du kan være sikker på, at her har du med et slagteri at gøre, hvor der ikke bliver slækket på kvaliteten. 

Søger du et slagteri nær Nordsjælland, så er det værd at slå et smut forbi Slangerup, hvor Kosakgårdens Slagteri holder til. Her er slagtedag mandag og tirsdag og udskæringer resten af ugen på alt fra lam, geder, kreaturer og vildt. Slagteriet er godkendt til økologisk slagtning.