Følg din babys udvikling med smart gravid app

20 november 2017
Christina A
Følg din babys udvikling med smart gravid app

Mange gravide er nysgerrige efter at følge med i, hvordan fosteret udvikler sig til en baby i maven. Der findes et udvalg af smarte apps til gravide, som indeholder masser af information om graviditet, og hvor du f.eks. kan følge med uge-for-uge i dit barns udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvilken gravid app du skal vælge, så får du her nogle eksempler på gode apps.

 “Gravid – dag for dag” 

”Gravid – dag for dag” er en app, som på en let og overskuelig måde giver dig information om babyen og dig selv. Under ”Babys uge” kan du læse om, hvor meget babyen vokser og vejer i den pågældende uge. Under ”Min uge” kan du læse om de kost- og motionsråd, som du anbefales at følge. Du har desuden mulighed for at tage billeder af din mave og dele dem på Facebook, så familie og venner også kan følge med i din gravitet. Appen koster 25 kr.

“Gravid – mens du venter”

”Gravid – mens du venter” er en app, som indeholder en klassisk graviditetskalender, hvor du både kan følge babyens og den egen udvikling. App’en indeholder en dagbog, hvor du kan nedfælde dine tanker, og du kan også gemme billeder. App’en indeholder desuden en del fødselsforberedende videoer, så du kan forberede dig på forskellige fødestillinger og træne knibeøvelser og afspændingsøvelser. App’en er udarbejdet af Jordemoderforeningen, Komiteen for Sundhedsoplysning og Tryg Fonden, og den koster 25 kr.

Foto: 714698251

“Preg Life”

En tredje populær af er ”Preg Life”, som giver dig mulighed for at følge dit barns udvikling fra graviditetens første uger, og indtil barnet er to år. App’en indeholder en graviditetskalender, en dagbogsfunktion samt afspændingsøvelser. Når barnet er født, kan du aktivere baby-delen i app’en og læse om de 10 mentale udviklingstrin og holde styr på barnets vægt, længde og vaccinationer. Fordelene ved en gravid app er, at du kan følge med dag-for-dag i babyens og din egen udvikling, og dermed kan du få en sundere graviditet og forberede dig bedre på fødslen og mor-rollen.

 

Flere Nyheder