DEL

Hvem elsker ikke en god rabatkode?

En rabatkode kan være medvirkende til, at man pludselig får råd til den gave, det isenkram eller det luksusprodukt, man tidligere ikke havde penge til.

Det seje ved en rabatkode er også, at man føler sig lidt eksklusiv ved at have adgang til den. Det føles lidt som at åbne en kode i et videospil til et område, som de andre spillere ikke kan finde ind til, for selvom andre mennesker måske kan få vist den samme rabatkode, så er der stadig en fornemmelse af, at man skal gøre sig fortjent til den.

Det er ikke ligesom nede i et supermarked, hvor man kan få rabat ved et direkte køb, eller hvis der er mulighed for at trække nogle procenter af prisen ved kassen eller det simple trick med at sige: Køb tre, betal for to.

 

En rabatkode er noget for sig.

Ved en rabatkode har man også ofte været i kontakt med en sælger eller et produktemne, man direkte ønsker sig og ikke via et besøg på en tilfældig webshop, hvor man tilfældigvis kan få afslag i prisen ved at bestille et givent antal varer.
En rabatkode er ofte ensbetydende med, at man har at gøre med at spare penge på et område, man rent faktisk er interesseret i.

Måske er du endda så heldig, at du må dele rabatkoden med andre, så du bliver ekstra populær hos familien og venner,ne når du kan præsentere dem for en mulighed for at spare penge på et område, der måske normalt er meget dyrt, eller som der ikke altid er mulighed for at spare penge på.

Det kunne være en rejse til udlandet, en tur ud at spise eller en helt ny computer. Uanset hvad, så vil du helt sikkert blive mødt med smil og anerkendende nik, når du besidder en rabatkode.

Udnyt fordelene ved en rabatkode, det kan kun gavne dig – og måske dem, du holder af!