Fyld ikke for meget i venteværelset hos din øjenlæge

31 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Fyld ikke for meget i venteværelset hos din øjenlæge

Man skal give plads til andre, være behjælpelig og sørge for, at alle har det tilpas godt, når de venter i venteværelset hos deres øjenlæge.

Det er jo sjældent fordi, nogle af klienterne er der med ligefrem glæde, selvom det da kan være et skridt i den rigtige retning for deres behandling.

Men nogle venter måske på at få afklaret, hvad deres symptomer med øjnene drejer sig om, andre skal måske have forberedelse til en operation, mens andre måske forventer en negativ meddelelse.

Derfor skal alle have det godt i venteværelset. Det betyder ikke, at man nødvendigvis skal sludre og overfalde de andre med god service, men mindre kan også gøre det.

Mange besøgende har det nok bedst med at sidde i deres egne tanker og tænke over, hvad der skal til at ske, og ofte er venteværelserne ikke særligt store sådan et sted, så det er almindelig høflighed, at man holder snakken til et minimum, om det er med andre eller over telefonen – og så er det også dansk kultur at gøre sådan.

Men sørg for ikke at gøre dig bred og fylde med benene. Brug ikke en ledig stol til dit overtøj og taske: hæng det op.

Optag ikke vandkøleren, hvis der er sådan en, og er der magasiner og aviser, så læg ikke beslag på dem, for så meget kan du alligevel ikke når at læse.

Skulle der dukke gangbesværede eller ældre mennesker op, måske endda folk i kørestol, så hjælp dem med at få en plads og om nødvendigt også din plads.

Er der et TV tændt, så lad være med at skrue for højt op, og kan du skifte kanal, så tjek lige med de andre, at de ikke er ved at se den nuværende udsendelse.

Har du brug for at skifte øjenlæge, så er det eneste fornuftige valg at vælge vibenshusoejenklinik.dk som din øjenlæge på østerbro.

Flere Nyheder