Gå til psykolog nord for København

31 marts 2021
Astrid Pedersen

De færreste af os går gennem livet uden at opleve den mindste smule modgang undervejs. Men for mange mennesker sker der det at modgangen bliver så hård, og byrden så tung, at de vil knække hvis der bliver stablet mere oven på. I så fald kan der være brug for en hjælpende hånd. Og en sådan kan du få hos en dygtig psykolog.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Nordsjælland?

Hvis du er bosat i den nordligste del af hovedstadsområdet eller i selve den nordsjællandske region kan du med fordel vælge en dygtig psykolog i Lyngby. Her finder du Lars Nørgaard som står bag firmet Psykologen.dk.

Psykologen.dk og Lars Nørgaard har til huse i den centralt beliggende psykolog praksis på Rustenborgvej i Kongens Lyngby. Her finder du klinikken midt i naturskønne omgivelser som Lars Nørgaard gerne bruger i forbindelse med sin terapeutiske behandling.

Hos Lars Nørgaard kan du nemlig vælge en såkaldt walk and talk som alternativ til den konventionelle stillesiddende session. På den måde kan naturen bruges aktivt i forbindelse med din sjælelige og åndelige heling idet lyde, dufte og øvrige sanseoplevelser beroliger sindet og hjælper din bevidsthed på vej.

Hvorfor skal jeg vælge Lars Nørgaard som min psykolog i Lyngby?

Du skal vælge autoriseret psykolog Lars Nørgaard hvis du ønsker kompetent og kvalificeret sparring omkring dine mentale, kognitive eller eksistentielle problematikker. Lars Nørgaard kan tilbyde såvel empatisk støtte som udfordring af dine problemstillinger og der igennem hjælpe dig til at anskue disse på en helt ny måde.

Med Lars Nørgaard til hjælp vil du kunne opnå en dybere forståelse af hvad der ligger til grund for din angst, din depression, eller din eksistentielle krise. Og så vil du nemmere selv kunne tage styringen og dermed blive bedre til at mestre din egen tilværelse.

Du kan booke tid til en konsultation hos Lars Nørgaard på hjemmesiden Psykologen.dk

Flere Nyheder