Gør morgenen sødere med en amerikansk morgenmad

20 december 2017
Astrid Pedersen
Gør morgenen sødere med en amerikansk morgenmad

Hvis du leder efter en måde at forkæle din mand på i anledning af hans fødselsdag eller jeres bryllupsdag, går du sjældent galt i byen med en lækker morgenmad på sengen. De færreste mænd – eller kvinder – vil have det store imod at få serveret morgenmad og kaffe som det første, når de vågner. Men hvis du ikke allerede vidste det i forvejen, bringer vi her en servicemeddelelse: Du når ikke langt med fedtfattig skyr, og grønkålsjuice. Hvis din mand er, som mænd er flest, skal der helt andre boller på suppen. Og nej, vi anbefaler heller ikke suppe som dagens første måltid.

Amerikansk morgenmad – en moderne klassiker

Hvis du ofte har rejst i udlandet og tilbragt nætterne på større, internationale hoteller, kender du sikkert ”American Breakfast” fra hotellets roomservice menukort. Hvis du ikke kan huske, hvad dette dækker over, er det officelle indhold af en amerikansk morgenmad som følger:

  • Røræg, spejlæg eller pocherede æg

  • Bacon i skiver eller ristede pølser

  • Toastbrød eller almindeligt brød i skiver med smør (evt. peanut butter) og syltetøj

  • Pandekager med ahornsirup (de små amerikanske pandekager – ikke de tynde)

Lagerfoto-id: 10710886

  • En form for morgenmadsprodukt, for eksempel cornflakes eller müsli

  • Kaffe eller the

  • Friskpresset appelsinjuice

Hvordan laver jeg amerikansk morgenmad?

Det kan godt virke som en stor opgave at lave amerikansk morgenmad. Men du kan komme nemt om ved det ved at snyde lidt. For eksempel behøver du ikke lave pandekagedejen selv. I de fleste velassorterede supermarkeder kan du købe pandekagedej på flaske, som er nemt at håndtere – dejen skal bare trykkes ud på den varme pande, og konsistensen er altid helt perfekt. Juice kan du købe i færdigpresset udgave på flaske eller karton, pølserne kan steges på en pande i ovnen, og bacon kan snildt tilberedes i mikrobølgeovnen. Det er bare at kaste sig ud i det – inden du ved af det, har du en perfekt amerikansk morgenmad på ingen tid!

 

Flere Nyheder