Hav styr på de praktiske ting

31 juli 2018
Anders Lundtang Hansen
Hav styr på de praktiske ting

Du kender måske scenariet: Du har lavet en lang dosmerseddel, og i dagene op til ferien, overlevelsesturen eller den forlængede weekend har du pakket og krydset alle de forskellige ting af, som du skulle huske at have med, men som du langsomt gennemgår dit hjem for at finde alle de praktiske foranstaltninger, så indser du, at du simpelthen mangler en hel del af de ting.

Måske kunne det være reserve-sengetøjet eller noget mod allergi eller simpelthen et par rene strømper. Det er jo umiddelbart ikke nogle produkter, man kan sortere efter én kategori, da de ofte indgår i forskellige afdelinger.

Så nu tror du sikkert, at du skal halse rundt til alverdens butikker i fysisk og online form for at indkøbe de nødvendige ting til din næste afrejse, så du er helgarderet.

Men der findes faktisk et sted, hvor du kan foretage stort set alle nødvendige køb af praktiske ting, man skal huske at være beredt med.

Steder hedder, meget rammende, FaktiskPraktisk, og har ved første – og sidste – øjekast et gigantisk udvalg i stort set alle de nødvendige og praktiske ting, man ofte glemmer eller ikke har en reserveudgave af.

Netop de ovennævnte emneområder er blandt udvalget af deres sortiment, men du finder også mange andre relevante stofområder, der ikke kun egner sig til turen – selvom de også har en kategori til dette – men også bare til almindelig dagpleje eller husbehov har de alverdens produkter under.

Og vi har at gøre med kvalitetsprodukter, for deres varesortiment går under kendte brands, så du er sikker på at få de bedste produkter til den bedste pris.

Desuden – blandt flere fordele – opererer de med fri fragt, hvis du køber for over 399 kroner, og så garanterer de 30 dages fuld returret.

Gør dine praktiske indkøb hos FaktiskPraktisk, så du altid er helgarderet mod mange opgaver – hjemme som ude.

Flere Nyheder