Healinguddannelse er gået i arv gennem generationer

07 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi betragter sådan noget med at være kyndig udi en healing uddannelse at være noget, som er på kanten af almindelig videnskab og det alternative univers.

Man kan finde folk, der hægter sig til, at det er noget, som er mere mystik end fakta, mens der er andre mennesker, der har fundet løsningen på deres problemer gennem healing af stort eller småt.

Og man kan jo sige, om man ser det som noget fornuftsbaseret eller ej, så hvis det virker for nogle personer, så skal man vel ikke benægter det eller ej, om man så kalder det en placeboeffekt eller reel virkning.

Nogle ting kan videnskaben jo ikke forklare, og måske er healing bare forud for sin tid, som videnskaben endnu ikke kan forklare.

Men alle vi mennesker har gennem tiden jo søgt efter at kunne kurere os selv og andre, og det hører jo nok ikke om: om man er læge eller healer.

Healinguddannelsen vil forsætte med at blive givet videre

Vi har nok næppe beviser for de første forsøg på healing, men så længe vi har kunnet dokumentere vores historie som mennesker retur har vi forsøgt at kunne heale os selv og gøre, at vi slap for sygdomme og dårligdomme.

Noget har virket, andet har ikke, men det er i det lange løb den slags, der har ført med sig, at vi har en videnskab på det område.

For man har fejlet og taget ved lære, og noget kan man så bevise med en stor sandsynlighed – med nogle menneskelige forskelligheder – altid virker.

Og så fortsætter healinguddannelsen med at tage fart, for det er trods alt den slags, der har banet vejen for det, som der med tiden er blevet anerkendt af videnskaben.

Så man kan lidt flabet sige, at healingen er gået forud for at kunne danne den basale videnskab, som vi ikke kan leve uden.

Flere Nyheder