Her er nogle lege at lave på et værtshus

30 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Her er nogle lege at lave på et værtshus

Selvfølgelig er et værtshus jo ikke en legeplads i den forstand, som man forestiller sig små børn lege – langt fra og tværtimod.

Selvom man kan godt kan indvende, at når nogle mennesker har befundet sig lidt for længe på et værtshus og har fået en del indenfor vesten, så begynde de at opføre sig som nogle pattebørn, der burde være blevet hjemme og sove.

Men med lege mener vi ikke den slags, hvor man farer omkring og skabet sig åndssvag; vi mener den slags, hvor man bruger de færdigheder, som etablissementet tilbyder, og som man måske selv kan komme i tanke om at lave uden de store udsvævelser eller remedier.

Nogle værtshuse foretrækker, at man benytter sig at de ting, som inventaret ligger inde med – om de så er lidt ødelagte eller mangelfulde – mens man andre steder gerne må tage ting med i et begrænset omfang.

Dette skal man gerne lige undersøge forud.

Afhængigt af stedet, så er der flere og færre ting, man kan lave på stedet, men man må jo nok mene, at et værtshus medd respekt for sig selv ligger inde med i hvert fald nogle kortspil og lidt terninger til at rafle med.

De lidt større steder har måske også mulighed for at spille dart og billard, og så kan man kaste sig over dette.

Husk dog at overholde turrækkefølgen og bemærk, om det et gratis at spille, eller man skal betale mønter for det.

Nogle gange er man også heldig, at man kan spille bordfodbold, men i og med, at den slags larmer en del og ikke hører til de klassiske værtshuse, så er det ikke altid, at den mulighed er der.

Dog kan man være heldig at finde enarmede tyveknægte!

For resten: hvilket værtshus på Christianshavn er det bedste? 

Det er da amagerportvinstue.dk

Flere Nyheder