Her er røntgenklinikken du skal bestille tid ved

25 oktober 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Der kan være mange forskellige årsager til, at du skal bestille tid til en røntgenundersøgelse. Måske har du fået en henvisning, fordi du skal have undersøgt hjertet, lungerne, brystet, dit knæ, en skulder eller andet. På en røntgenklinik har de nemlig rig mulighed for at kigge mere nøjagtigt på, hvad du døjer med.

Nu står du sikkert i den situation, at du selv skal finde en røntgenklinik, du kan få hjælp ved. Vi kommer derfor også til at hjælpe dig med at finde en klinik, du kan bestille tid ved. 

Her er røntgenklinikken du skal bestille tid ved

En røntgenklinik du med fordel kan række ud til, er Røntgenklinikken Nørrevold. Og det er der mange årsager til.

Der kan laves mange forskellige røntgenundersøgelser

For det første har Røntgenklinikken Nørrevold mulighed for at tilbyde røntgenundersøgelser af mange forskellige ting. Chancerne er derfor også ekstra store for, at du kan få lige den hjælp, du er på udkig efter: https://www.noerrevold.dk/ 

Ventetiden er kort

En anden grund til at bestille ved denne røntgenklinik er, at der er kort ventetid. Du behøver derfor ikke vente mere end højst nødvendigt, når du skal have en undersøgelse – og det er formentlig noget, du kommer til at sætte ekstra stor pris på. 

Klinikken har det bedste udstyr 

En tredje god grund til at bestille tid ved Røntgenklinikken Nørrevold er, at de har investeret i noget af det bedste udstyr. Det betyder selvfølgelig også, at der kan laves ekstra præcise og grundige undersøgelser. 

Du kan få tilskud til din undersøgelse

Hvis du f.eks. er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så vil der være tilskud at hente på den undersøgelse, du skal have lavet. Og alt efter hvilken gruppe du er medlem af, så kan du enten få undersøgelsen gratis eller med en god portion tilskud – og det kan bestemt være rart for pengepungen. 

Flere Nyheder