Her findes de bedste kageopskrifter

05 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Her findes de bedste kageopskrifter

Studenterbrød, hindbærsnitter, lagkage, romkugler, og, og, og… Ja, listen kan blive ved med det søde bagværk, som vi har opfundet gennem tiden og spiser til særlige lejligheder – eller bare når den søde sult melder sig.

Der er noget kærkomment og hyggeligt ved at komme hjem til bedstemor og smage hendes småkager efter den opskrift, som hun altid har brugt.
Eller når man besøger bageren en tidlig morgen for at sikre sig den bedste kajkage til senere indtagelse, fordi man ved, at der kommer gæster senere på dagen.

Men hvorfor dog ikke lave dem selv? I vores moderne tid har selv unge mennesker fundet tid til at skæve til gamle dyder, om det så er at skabe en plaid selv, hækle eller løse en sudoku, så skal tingene gerne foregå i et lidt langsommere tempo med det, vi hygger os med, som kontrast til vores almindelige hverdag, hvor alting skal gå så tjept.

Her er det at bage kager også noget, som kan gå ind under kategorien at gøre ting langsomt, for det tager givetvis lidt længere tid at bage selv end bare at hente de søde sager hos bageren, men der er også noget herligt ved at bage tingene derhjemme, mærke duften af nybagt bagværk brede sig i hytten og tage dem ud fra ovnen og præsentere dem for gæsterne – stadig helt varme.

Men hvor finder man så de bedste opskrifter til den slags, når man endelig har besluttet sig for at begive sig ud i bagværkets kunst?

Det gør du via Kagemonster.dk, der ligger inde med mange tænkelige opskrifter fra de klassiske til de nymodens, de kendte, de ukendte, de nemme og dem for de letøvede.

Og hjemmesiden er endda virkelig overskuelig og inkluderer alt i alle tænkelige kategorier, som man har bryg for for eksempel efter anledning, udstyr og pynt.

Så nu er det bare med at komme i gang med at bage!

Flere Nyheder