Hjælp til rygestop hos Stoplinien.dk

20 december 2017
Astrid Pedersen
Hjælp til rygestop hos Stoplinien.dk

Du ved det udmærket godt: Det er pokkers usundt at ryge! Så hvorfor bliver du ved?

Det kan der være mange grunde til. Det kan være, at du føler dig stresset, og absolut ikke føler dig mindre stresset ved tanken om at skulle passe et rygestop oven i alle de andre ting, der stresser dig. Det kan være, at du nyder rygepauserne på jobbet mere, end du egentlig nyder dit job. Og endelig er der den fysiske og psykiske afhængighed, som tvinger dig til at tænde en smøg som det første, du gør om morgenen, når du er stået op.

I virkeligheden synes du selv, det er ret ulækkert. Du kunne godt bruge de penge anderledes, som du bruger på cigaretter – for eksempel på en ferie, eller på tøj til dine børn – men selve tanken om at gå i gang med et krævende rygestop forløb er udmattende nok til, at du får lyst til en smøg!

stoplinien.dk – din vej til varigt rygestop

Til alt held behøver det ikke være så besværligt at holde op med at ryge – for altid. Der står beredvillige mennesker parat til at hjælpe dig igennem dit rygestop – fra den første, utroligt hårde periode, som ligger i den fysiske afvænning, til det lange, seje træk, der ligger i af smide den psykiske afhængighed, så man undgår at falde i igen.

Lagerfoto-id: 535736005

Hos stoplinien.dk kender de medarbejdende alle faldgruberne og samtlige mønstre, som en hardcore ryger udviser på sin vej fra storryger til exryger. De kender alle de gængse undskyldninger som ”jeg kan sagtens holde op med at ryge – jeg ryger kun til fester” eller ”jeg er bange for at tage på, og derfor vil jeg ikke holde op med at ryge”. Hos stoplinien.dk har de hørt det hele, og kan hjælpe dig, hvis du kan mærke, at din rygetrang er ved at blive for overvældende.

Hvad kan stoplinien.dk gøre for mig, hvis jeg ønsker at holde op med at ryge?

På hjemmesiden stoplinien.dk kan du få såvel telefonisk vejledning som diverse værktøjer, du kan bruge på egen hånd. Du kan finde råd og vejledning om forskellige former for erstatningsprodukter, som du kan bruge til at ”træne” den mentale afhængighed væk, mens kroppen stadig får sin nikotin – for eksempel nikotin tabletter, nikotintyggegummi, plaster med nikotin, mundspray eller næsespray med nikotin samt diverse inhalatorer.

Du kan også læse om, hvorvidt hypnose og akupunktur hjælper dig i forhold til rygestop – og hvordan du kan finde gratis rygestopkurser i netop din kommune.

Flere Nyheder