Homøopati – Få den bedste behandling i Danmark

05 marts 2019
Lykke Holzmann Søby
Homøopati - Få den bedste behandling i Danmark

Homøopati er en naturlig form for medicin, der anvendes af over 200 millioner mennesker verden over, for at behandle både akutte og kroniske tilstande. Det er baseret på princippet om at et stof taget i små mængder, kan helbrede de samme symptomer, som det forårsager, hvis det tages i store mængder.

Den holistiske karakter af homøopati betyder, at hver person behandles som et unikt individ, og deres krop, sind, ånd og følelser betragtes alle i forebyggelse af sygdom. Under hensyntagen til alle disse faktorer vil en homøopat vælge den mest hensigtsmæssige medicin baseret på individets specifikke symptomer og personlige sundhed for at stimulere deres egen helbredelsesevne.

Homøopatiske lægemidler er sikre at bruge, da de sjældent forårsager bivirkninger. Dette betyder at når de anvendes korrekt under vejledning af en kvalificeret homøopat, kan de tages af mennesker i alle aldre, herunder babyer, børn og gravide eller ammende kvinder.

Hvad foregår der under en homøopatisk behandling?

Homøopater arbejder på samme måde som andre konventionelle læger. De noterer patientens historie, og undersøger vedkommende for at finde ud af hvilken diagnose han eller hun skal have. Men såvel som at spørge om dine symptomer, vil en homøopatisk læge være interesseret i personen som individ og den unikke måde, hvorpå dine symptomer påvirker dig.

Den homøopatiske konsultation

Spørgsmål til din livsstil, spisevaner og præferencer, temperament, personlighed, søvnmønstre og medicinsk historie hjælper den homøopatiske behandler til at danne sig et komplet billede af patienten. Dette billede matches med symptomerne på sygdommen for at ordinere en bestemt type og styrke af homøopatisk medicin.

Det første møde med homøopaten tager som regel op til en time, med opfølgende aftaler, der typisk varer i 30 minutter.

Den bedste behandling

På Klinik for klassisk homøopati i Greve og København kan Maj-Britt Brusati rådgive dig om, hvor ofte du skal komme til behandling og tage din medicinen. Hun er en af Danmarks mest velansete Homøopater og kan give dig livsglæden tilbage.

Flere Nyheder