Hvad er din forventning til den valgte terapi?

30 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad er din forventning til den valgte terapi?

Det er lidt en speget sag, når folk vælger at gå til terapi, fordi man kommer lidt uheldigt til at sammenligne terapibehandling med andre former for behandling.

Nogle mennesker ser nemlig lidt på det som, når man sender bilen på værksted. Hvis den kom retur med bare stadig lidt mangler, så ville man jo nægte at betale for den.

Har man en vaskemaskine, der lækker, så skal VVS’eren jo ordne den, så der ikke siver så meget som nogle enkelte dråber ud fra den, ellers er det også retur til forhandleren, eller man vil have en anden reparatør til at se på den.

Med terapi skal man betragte det som vedvarende behandling af ens sind og krop, og den slags bliver jo hele tiden brugt, og nogle skavanker sidder dybere end andre, og ikke to mennesker fordrer den samme type af behandling, om man så ønsker noget fysisk eller psykisk ordnet – eller begge dele.

Din bil går jo nok også lidt i stykker et par gange, og noget kan fikses helt, mens andet sætter sig som vedvarende lyde eller bump i den, men i længden ser man på det som en del af charmen.

Dog kan man jo ikke skrotte sig selv, som man kan blive nødt til at skrotte en bil, når den ikke kan mere. Så kan der virkelig være grund til at benytte sig af en gedigen god terapiform.

Men hvad er så dette?

Det er som sagt svært at sige på individplan, men vi kan fortælle at sådan noget som vakuum terapi i Aars har hjulpet mange mennesker på mange forskellige fronter og det med god grund.

Så du kommer nok ikke til at fortryde, at du afprøver dette hos lissyholm.dk, for du vil med stor sandsynlighed opleve en bedring i dit liv, efter du har prøvet det – der er i hvert fald ikke noget at miste.

Flere Nyheder