Hvad er psykomotorisk terapi?

29 september 2019
Astrid Pedersen
Hvad er psykomotorisk terapi?

Psykomotorik er en retning inden for psykoterapi, som har et bredere og mere holistisk fokus som menneske bestående af såvel tanke og ånd som af fysisk tilstedeværelse i verden – og som opererer med sammenhængen mellem disse elementer.

Målet med psykomotorisk terapi er at afdække nuancer i dette samspil gennem målrettet terapeutisk arbejde, og dermed skabe en større og mere indsigts fuld forståelse af egne tanke og handle mønstre. Ved psykomotorisk terapi integreres krop, psyke, erkendelse og handling.

Gennem den psykomotoriske praksis involveres hele patientens personlighed og livsverden, således at vedkommende opnår en ny bevidsthed om sin krop og sit sind, og der igennem kan hente ressourcerne til udvikling af mere hensigtsmæssige handlemønstre i hverdagen. Psykomotoriske terapeuter arbejder først og fremmest med fremme af sundhed og et godt, stærkt helbred samt forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom, behandling og rehabilitering gennem terapi, i hvilken såvel fysiske øvelser som samtale indgår.

Hvor finder jeg en dygtig psykomotorisk terapeut i nærheden af Esbjerg?

Er du bosat i Esbjerg eller allernærmeste omegn, kan det godt betale sig for dig at svinge en tur forbi Bramming og besøge den dygtige og erfarne psykomotorisk terapeut Trine Pelle. Hos Trine Pelle er du sikker på at få en professionel og empatisk behandling, som vil give dig et nyt syn på dine problemer og fornyet livsmod til at overkomme disse.

Trine Pelle har en professionsbachelor i Afspænding og psykomotorisk terapi, og har gennem årene specialiseret sig ud i behandlinger af eksempelvis angst og stress samt forløsning af spændinger i krop og sind. Gennem psykomotorisk terapi kan Trine Pelle hjælpe dig til at opnå en højere grad af krops bevidsthed og skabe bedre kontakt til dit fysiske legeme, således at du vil være i stand til at afkode de signaler, det sender.

Læs meget mere på http://trinepelle.dk/ 

Flere Nyheder