Hvilken psykoterapeut i Holstebro kan behandle angst?

15 februar 2022
Silje Hansen

editorial

Angst er desværre gået hen og blevet en folkesygdom i Danmark. Næsten hver tredje dansker er eller har været ramt af angst. Det er derfor noget som mange oplever tæt på kroppen. Angst er ikke bare én ting, men kan komme i mange forskellige former. Vi reagerer forskelligt, og der kan derfor også være mange årsager til, hvorfor du lider af angst. 

Der er heldigvis god hjælp at få, hvis du har angst og ønsker at få behandling mod det. Det at du allerede erkender, at du har angst og søger efter professionel hjælp, gør at du allerede er langt i processen. Der kan for mange gå længe før man opdager, at det er angst der er i kroppen. Eller i det hele taget kommer til erkendelse om, at der skal professionel hjælp til at få en gennem de symptomer der er på angst. 

Psykoterapeut

Hvilke symptomer kan du opleve på angst?

Angst kommer som sagt i forskellige former og vi reagerer forskelligt på det. En ting er dog ens for alle der lider af angst. Det kan nemlig være utrolig begrænsende og hæmmende at døje med angst. Derfor er det vigtigt at reagerer på det, som din krop fortæller dig og opsøge professionel hjælp. 

Der kan være forskellige symptomer på at du har angst. Hvis du f.eks. oplever, at du i særlige situationer får svedeture, rysten i kroppen, får ondt i maven eller bliver svimmel, så kan det tyde på at du har angst. Du kan opleve, at du har socialangst, præstationsangst eller angst for noget, som du måske slet ikke havde forestillet dig. Det kan i værste fald udløse, at du også kan få panikangst – altså angst for at få angstanfald. 

Find den bedste psykoterapeut i Holstebro til behandle angst

Hvis du er i markedet for at finde den bedste psykoterapeut i Holstebro til behandling af angst, stress eller depression, så kan du med fordel kontakte kirstenlynge.dk.

Flere Nyheder