Hvilken type af restaurant foretrækker du?

02 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvilken type af restaurant foretrækker du?

Som det første kan der jo være stor forskel på, hvad man selv foretrækker som restaurant, og hvad der så sømmer sig at tage ens selskab med på.

Man er måske lidt mere til de afslappede restaurant-stemninger, hvor man kan få klassiske danske egnsretter, mens man egentlig ikke giver så meget for de moderne madtyper, der koster en krig, man ikke aner, hvordan man skal spise, samt man skal bestille borde næste år i forvejen til at få plads ved.

Dog er man bestemt heller ikke til de såkaldte familierestauranter, som egentlig bare er en undskyldning for at servere noget buffet, mens ungerne kan blive aktiveret ved nogle andre underholdningselementer, mens de voksne kan få ørenlyd andre stedet.

Godt nok er stedet til at betale, men larmen fra de små størrelser gør, at det ikke er noget, man ligefrem glæder sig til – ej heller, hvis man har børn.

Et café-besøg er jo heller ikke rigtig et besøg på en restaurant, men hvis man for eksempel er på date, kan det være en god idé at tage første date på en café, for hvis man bestiller den første date på en restaurant til flere retter med videre, så opdager man måske, at man ikke har noget tilfælles – og så kan det blive en lang date.

Men er man ude i at skulle invitere eventuelle forretningsfolk ud for at holde et større møde og ikke bare et af de små, så kan det svare sig at invitere dem på en restaurant, hvor man kender madvalget, ved, det er udsøgt og kan anbefale nogle retter – og måske endda kender personalet og kan få dem til at præsentere maden for en.

I den forbindelse vil vi da slå et stort slag for, at om familien af de ældre eller du med dine forretningsforbindelser skal på restaurantbesøg, så skal I tage at give dem her er besøg: https://restaurantros.dk/fredericia/

Flere Nyheder