Hvor meget mad skal man pakke til turen?

04 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er de mennesker, der nærmest tømmer hele køleskabet og tager med på turen, når man skal på farten, mens andre altid glemmer at gøre det eller gør det med vilje, så man skal bære på mindre og bare køber noget mad på vejen.

Generelt er det jo meget smart at tømme ens køleskab, hvis man skal være væk i længere tid, i hvert fald med den slags mad, som er ved at blive for gammel eller som ikke kan holde sig særligt længe.

Desuden er det jo også meget smart at smøre en madpakke med de ting, som man har i køleskabet, fordi man så udnytter det og kan spare penge samtidig.

Dog er der jo også en pointe i, at man ikke gider slæbe så meget med, og selvom man har gode muligheder for at pakke maden fornuftigt nu om dage, så er den sjældent virkelig frisk, hvis man hiver den frem senere.

Hvad er den bedste madløsning?

Man tager jo måske også på tur, fordi man vil have noget mere spændende og anderledes at spise, allerede fra man forlader ens hjem, til man kommer hjem igen.

Og maden er jo friskere, når man køber den et nyt sted, og man holder hjulene kørende i samfundet ved at bruge penge, og har man lagt til side til denne tur – for eksempel til en ferie – så skal man jo også have det sjovt.

Men man kan jo ikke altid være heldig at finde noget at spise, når sulten melder sig, og så er det jo smart, hvis man pakkede noget hjemmefra, måske bare noget lettere af slagsen, der ikke fylder så meget og som lige kan fylde en med energi.

Det kan jo være en snack, noget frugt eller lidt slik, som allerede er pakket ind og kan holde sig længe. Så venter man med de store måltider, til man kommer frem, hvor man skal være.

Flere Nyheder