Hvorfor er en psykolog på Østerbro den rette at søge hjælp ved?

26 oktober 2021
Cecilie Mortensen

editorial

I alle menneskers livs kan der komme tidspunkter, hvor der opstår udfordringer, der er ekstra svære at håndtere. Det kan også betyde, at der bliver brug for hjælp fra andre end venner og familie. Heldigvis er det her, en psykolog på Østerbro kan komme på banen. 

Derfor skal du gå til en psykolog på Østerbro 

Psykologen er en ekstra god samtalepartner 

En psykolog er på mange måder lige den samtalepartner, du gerne vil til, når du oplever udfordringer i dit liv. Psykologen har nemlig ekstra viden om menneskers psyke og adfærd. Det betyder også, at du kan få en helt anden hjælp her, end når du snakker med dine nærmeste. 

Få hjælp til en række forskellige udfordringer

Det gode ved at opsøge en psykolog er også, at psykologen kan hjælpe dig med en række forskellige udfordringer. Det kan være alt fra stress, angst, depression, sorg, livskriser, utroskab, lavt selvværd og meget mere. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at række ud til en psykolog, hvad end du oplever de ting, der er eksempler på her, eller hvis du oplever andre problemer.

En psykolog er god til at rammesætte jeres samtaler

Ved en psykolog vil du også opleve, at psykologen kan rammesætte jeres samtaler, så I kommer til at arbejde hen mod det, du gerne vil have mere eller mindre af i dit liv. Det at der kommer retning på samtalerne kan altså gøre en stor forskel. 

Psykologen har tavshedspligt

Noget du også skal vide, når du starter ved en psykolog er, at vedkommende har tavshedspligt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt jeres samtaler ryger videre eller ej. En psykolog arbejder nemlig under strenge etiske krav, som blandt også inkluderer, at der er tavshedspligt. 

Når du skal finde en psykolog på Østerbro, så start endelig her: https://renatesommerstad.dk/ 

Flere Nyheder