Loading...
psykolog

Kan en autoriseret psykolog hjælpe mig med kronisk stress?

Kan en autoriseret psykolog hjælpe mig med kronisk stress?

Hvis du har fået konstateret kronisk stress, og derfor er sygemeldt fra dit arbejde, har du sikkert fået at vide at du skal tage den med ro. Dette er de fleste praktiserende lægers råd til stress ramte – og det er heller ikke helt ved siden af. Det er vigtigt at geare ned efter en meget lang periode med overbelastning, som har ført til den permanente stress tilstand. Nerve systemet skal på plads igen, og du skal genfinde forbindelsen til dig selv.

Ofte har en stress ramt person brug for hjælp til sidst nævnte, fordi det er alt for længe siden, at han eller hun har mærket sig selv og sine egne behov – netop på grund af stress. Og her kan en autoriseret psykolog være til rigtig stor hjælp.

Hvordan foregår et forløb hos en autoriseret psykolog?

Du kan være sikker på god og professionel hjælp fra en autoriseret psykolog, hvis du sørger for at være åben og ærlig over for vedkommende. I løbet af den første session vil din psykolog først og fremmest stræbe efter at lære dig at kende som person.

Dette betyder, at du ikke må være bange for at indvi din psykolog i dine inderste tanker og følelser. En autoriseret psykolog har tavshedspligt, og du kan derfor trygt stole på, at disse ikke bliver videregivet. Du skal huske, at det er psykologens opgave at hjælpe dig – ikke at dømme dig, eller gøre dig til grin over for andre. De ting du fortæller din psykolog, bliver mellem dig og psykologen.

I løbet af et psykolog forløb vil du få mulighed for at bearbejde nogle af de problemer, der tynger dig. Det er sjældent, at stress opstår ud af ingen ting – og derfor vil din psykolog forsøge at afdække årsagerne til at du reagerer som du gør. Dette, og meget mere, kan du blive klogere på hos https://www.psykologmetteherslund.dk/