Lær dig selv bedre at kende med en healinguddannelse

01 april 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Mange ser en uddannelse som noget, der skal hjælpe dem til at få en arbejde. Det kan du selvfølgelig også opnå ved at tage en healinguddannelse, men det er lige så meget en uddannelse, der hjælper dig med at finde ud af, hvem du er, og hvad dine evner er. Hvis du aldrig har udforsket dine healende evner, vil det derfor være en meget stor rejse, du begiver dig ud på, når du tager en healinguddannelse. 

Der findes selvfølgelig ikke som sådan skoler, hvor du kan tage en healing uddannelse, men der findes flere professionelle healere, der tilbyder dig muligheden for at studere hos dem. Dermed kan du blive langt klogere på dine evner og udforske dem sammen med en, der kender godt til dem. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at gøre det, er hos Lana Kiroman. Hun har arbejdet med håndlæsning, healing og lignende i over 15 år. Hun kender derfor emnerne godt og kan hjælpe dig med at dykke ned i emnet og finde ud af, hvilke evner du besidder. 

healing uddannelse

Andre kurser inden for mystikkens verden 

En uddannelse i healing er dog langt fra det eneste, som du kan tage hos Lana Kiroman. Du kan for eksempel også tage kurser i at læse hænder, blindtegning og i at lægge englekort. Der er altså mange forskellige måder, hvorpå du kan udforske området, hvis du har interesse for det. 

Mange af kurserne foregår via nettet, hvilket gør det nemt for dig at deltage, selvom du ikke bor i nærheden. Der er mange ting, du kan lære via nettet. Det kan for eksempel være håndtegning, hvor det jo egentlig bare handler om, at du skal lære håndens linjer at kende og analysere dem. Derefter kan du give dig i kast med at prøve det af på andre og langsomt opbygge dine evner. 

Flere Nyheder