Mad fra hele verden på Aarhus Street Food

20 december 2017
Camilla Skøtt
Mad fra hele verden på Aarhus Street Food

Den nedlagte garagehal ved rutebilstationen i Aarhus summer af liv. Et råt og cool miljø møder dig, når du træder ind ad døren, og i hallen finder du mad fra hele verden; Uganda, Vietnam, Danmark, Italien, Frankrig og Indien er blot nogle af de lande, der er repræsenteret i de 21 boder, der sælger mad. Udover det finder du yderligere 7 boder, der sælger alt fra specialøl over hjemmelavede ispinde til friskpresset juice.

 

Lagerfoto-id: 750932863

 

Mad og socialt samvær

En væsentlig del af konceptet hos Aarhus Street Food er, at god mad skal indtages i fællesskab. De store bænke står placeret på rad og række, og når du har købt din mad, finder du en plads, og så går det løs med lækkerierne.

Lydniveauet er højt i de rå lokaler, og det samme er stemningen, så du skal være klar på liv og glade dage, når du besøger garagen. Er du det, så er der garanti for at spise sig mæt i mad fra en af de mange boder – endda for forholdsvis billige penge.

Niveauet er varierende

Skal man tro madanmelderne fra fx Jyllands Posten eller aarhusupdate.dk, så varierer kvaliteten af mad fra bod til bod. I toppen finder du forrygende street food, mens du i bunden finder mad, der er mere eller mindre smagsløst. 

Her på redaktionen er vi glade for lækker mad, så derfor nøjes vi med at videregive de gode anbefalinger:

Hos Bánd Mì Bandits skulle du efter sigende kunne få en sandwich i verdensklasse med gode, friske råvarer lavet i vietnamesisk stil. Er du mere til en flæskestegssandwich, så finder du byens måske bedste én af slagsen hos Stegen og Dellen, mens Danyar Fish & Chips serverer saftig, veltilberedt fisk. Saftige og velkrydrede chicken wings får du hos American Street Kitchen, og også kyllingen fra Cuisine India skulle være rigtig lækker.

Husk at købe drikkevarer til maden hos en af de andre boder, så du får den fulde oplevelse af dit besøg.

Flere Nyheder