Loading...
kostvejleder

Med hjælp til at omlægge din kost kan du bedre holde fast i ændringen

Med hjælp til at omlægge din kost kan du bedre holde fast i ændringen

Den mad, du spiser, er afgørende for, hvordan du har det. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at se på, om du skal omlægge din kost, hvis du har nogle fysiske problemer. Du selvfølgelig godt, hvordan du lever nogenlunde sundt, men for forskellige lidelser kan der være nogle fødevarer, som det er en god ide for dig, at du undgår. Det kan være fødevarer, der egentlig generelt bliver regnet for sunde, og det kan være med til at gøre det ret forvirrende for dig. 

Derfor er det bedst for dig, at du får hjælp fra en kostvejleder, når du gerne vil omlægge din kost. Vedkommende kan fortælle dig præcis, hvilke former for fødevarer der vil være gode for dig at spise og kan komme med forslag til, hvordan du kan sætte dem sammen til lækre måltider. Når du får hjælp af en kostvejleder til at omlægge din kost og har mulighed for at komme til opfølgende samtaler med vedkommende, vil det også sikre, at du i langt højere grad vil kunne overholde at spise efter din nye kost. 

Der findes en række forskellige kostvejledere, der kan hjælpe dig med at omlægge din kost. Leder du efter en i Aarhus med mange års erfaring, kan du for eksempel kontakte Frede Damgaard. Han har netop et stort fokus på, hvordan helbredet og kosten spiller sammen, og hvordan du kan bruge din kost til at få et bedre helbred. Han er derfor oplagt for dig at opsøge. 

Du kan vælge mellem, om du kun vil have kostvejledning, eller om du vil have et mere generelt helbredstjek. Det sidste er selvfølgelig lidt dyrere, men kan også være alle pengene værd, hvis du får fundet frem til den helt rette kost for dit helbred, så du kan have en stærk krop i mange år fremover. Læs mere på frededamgaard.dk