Oplev Social dining i Aarhus

26 april 2019
Pia Nielsen
Oplev Social dining i Aarhus

Aarhus stolthed lever endnu

Et ikon i smilets by Aahus har igennem generationer været det lokale bryggeri Ceres. De tidligere Ceres lokaler har nu fået nyt liv som moderne og innovativt spisested, hvor du finder den bedste social dining i Aarhus. Konceptet er ét blandt flere på det nye spisested, og på Livsstilsblog.dk finder du flere gode tips til den populære nye trend inden for social dining. 

Hvad er social dining?

Konceptet handler i al sin enkelthed om at spise sammen – ikke bare ved samme bord, men at dele retterne mellem sig. Du kender det måske fra dine ferier i Spanien eller Thailand, hvor dét at deles om flere retter på en restaurant næsten er normen. Der er ikke tale om fadservering, hvorfra du selv øser op eller får serveret ved din plads, der er tale om færdige anretninger, som de portioner, du ville få serveret som enkeltperson, blot i større skala og naturligvis ‘dele-venligt’. På restauranter med dette koncept er retterne er tilpasset det antal personer, der skal deles om det – og er I flere i en gruppe, så kan der uden problem blive serveret flere ens anretninger, som et antal personer deles om. 

Prøv noget nyt

Det giver et helt andet samspil at deles om retterne på en restaurant. Isen brydes hurtigt på den nye date eller selskabet rystes effektivt sammen, når man kan (og bliver nødt til) at tale om retterne. Man hjælpes naturligt ad med serveringen, og det sociale blomstre altid i fuldt flor over denne måde at spise sammen på. Overvej det nye sociale koncept næste gang, du skal holde fødselsdag ude, eller de nye kollegaer skal lærer hinanden at kende over en social sammenkomst. Mad er universelt og noget, de fleste elsker – så hvorfor ikke nyde det sammen og gøre det til samtalens startpunkt?

Flere Nyheder