Oplev spændende sommervine til Københavns vinfestival

20 december 2017
Camilla Skøtt
image

Allerede nu kan du købe billetter til den populære vinfestival i Frederiksberg Have i København. Arrangementet løber af stablen den 22. april 2018, og du kan vælge at besøge haven fra kl. 13.00-15.30 eller fra 16.30-19.00. Der er lys, luft grønne omgivelser og et stort udvalg af delikate sommervine i glassene, så du kommer helt sikkert ikke til at gå forgæves.

 

Lagerfoto-id: 165383078

 

Udover de mange smagsprøver på både rødvin, hvidvin, rosé og bobler, kan du opleve kokken Mikkel Henningsen, der tryller retter frem under temaet “mormors forårskøkken”.

Smag dig frem til sommerens vine

Københavns vinfestival finder traditionen tro sted i Brøndsalens smukke lokaler midt i Frederiksberg Have, og uanset om du har besøgt festivalen før eller ej, så kan du ikke undgå at blive imponeret over de smukke lokaler og den grønne have. 

Når dørene slås op til den 2. udgave af Københavns vinfestival er det med en række små danske importører bag bordet, der alle sammensætter deres sortiment ved at håndplukke vine hos deres foretrukne vinbønder. Der er masser af smagsprøver, ligesom du kan købe vin, der aldrig kommer i nærheden af supermarkederne. Mon ikke der er gode chancer for at finde vine til sommerens lyse aftener på terrassen?

Hyggeligt samvær og god vin

Prisen for en billet til Københavns vinfestival er 300 kr., og du kan roligt tage afsted med en, du holder af at være sammen med. De 2,5 timer som arrangementet varer er nemlig fyldt med hygge – og et godt glas vin eller to ryger der nok indenbords, så stemningen bliver hurtig let, frisk og løssluppen.

Ved de små boder kan du blive klog på vindistrikter, du ikke kendte til, ligesom du kan smage druer, bobler og vine, du aldrig før har været i nærheden af. Og oplevelsen er så meget mere end bare smagsprøver på vin; det er en rejse til vindistrikter verden over, og det er en sand fornøjelse at høre de entusiastiske importører fortæller deres historier.

Flere Nyheder