Par og familie terapi i Charlottenlund

30 september 2019
Astrid Pedersen
Par og familie terapi i Charlottenlund

Lider dit familieliv eller parforhold under belastninger og ubalancer? Så kan det måske være en god idé at opsøge en psykolog med speciale inden for familie- og parterapi.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog til parterapi i Charlottenlund?

Autoriseret psykolog Karina Elver Hansen er uddannet psykolog fra såvel Københavns Universitet som fra University of Kent i Canterbury. Under sine studier på Københavns Universitet arbejdede Karina Elver Hansen som frivillig på Grevinde Danner Stiftelsen, hvor hun varetog rådgivning af voldsramte kvinder over telefonen.

I mere end ti år efter endt uddannelse har Karina Elver Hansen beskæftiget sig med familie relateret psykologi, og har blandt andet arbejdet på Frederiksberg Familie Rådgivning. Her fik Karina Elver Hansen stor indsigt i de dynamikker, som er styrende for et velfungerende familieliv, og i de problematikker, som kan opstå i en familie.

Igennem arbejdet lærte Karina Elver Hansen også om, hvordan problematikker som svigt, mobning, depression og angst kan føre til lavt selvværd i barndommen, som man som menneske tager med sig ind i voksenlivet, og risikerer at føre videre til sine egne børn.

Der ud over har Karina Elver Hansen mange gode erfaringer fra Thora Center i København, hvor hun arbejdede specifikt med de problematikker som hidrører fra seksuelt misbrug af børn og unge. Her fik hun indsigt i de problematikker, som er forbundet med i en tidlig alder at være påført dybe ar på sjælen.

Karina Elver Hansen åbnede sin private psykolog praksis i begyndelsen af 2011. Gennem de seneste år har hun løbende videreuddannet sig i den kognitive metode, og yder den dag i dag psykologisk rådgivning på et højt fagligt og professionelt niveau. Du er, med andre ord, i gode hænder hos Karina Elver Hansen, som tillige er medlem af Dansk Psykolog Forening. Dette er din garanti for en professionel og respektfuld behandling, som følger alle gældende retningslinjer.

Du kan læse mere på karinaelver.dk

Flere Nyheder