Parterapi og familieterapi hos autoriseret psykolog

29 september 2019
Astrid Pedersen
Parterapi og familieterapi hos autoriseret psykolog

Er du utilpas ved den måde, hvorpå dit familieliv foregår – og har du igennem længere tid følt, at familien slet ikke fungerer som en samlet helhed? Så kan det være, at familien trænger til terapi.

Hvornår har min familie brug for terapi?

Når din familie er nået til et punkt, hvor I hænger fast i onde cirkler og uhensigtsmæssige handlemønster, som alle bunder i et mangel på overskud, er der hjælp at hente hos en autoriseret psykolog. Disse mønstre skaber nemlig en uholdbar dynamik i familien, som på længere sigt kan skade både de enkelte medlemmer og familien som helhed. Som regel skyldes ubalance i familielivet særskilte problemer hos et eller flere af dens medlemmer – og så er det rigtig fornuftigt at få afdækket og kortlagt disse problemer, inden situationen udvikler sig til det værre.

Hvorfor skal jeg vælge Jens Henrik Thormann som min psykolog i Odense?

Hvis du føler, at der er forstyrrelser i din families interne dynamik som følge af et eller flere medlemmers psykiske problemer, bør du vælge en psykolog, som har speciale i familie terapi.

Det har autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Hos Jens Henrik Thormann kan du få behandling af hele familien, individuelle forløb tilrettet de enkelte medlemmer af familien, eller parterapi for dig og din partner. Samtlige forløb har til formål at styrke det enkelte individs selvforståelse og selvværd, således at vedkommende fortsat kan indgå i en fornuftig relation til andre mennesker uden at hans eller hendes problemer slider familien op.

Det kan være rigtig svært at leve tæt sammen med en person, som har dybe personlige eller mentale problemer eller decideret psykiske lidelser. Med terapi hos Jens Henrik Thormann får I som familie mulighed for at styrke jeres sammenhængskraft, således at denne proces bliver både nemmere og mindre omkostningstung på det menneskelige plan.

Læs mere om familie terapi på psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder